Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Diversity in Business Conference 2023

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023 για 5η συνεχόμενη χρονιά το Diversity in Business Conference 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο, το οποίο ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Η αποδοχή της διαφορετικότητας έχει πλέον αποδειχτεί ως ένας ισχυρός παράγοντας ανάπτυξης των επιχειρήσεων, αλλά και των κοινωνιών. Σε μια εποχή όπου ο κόσμος γίνεται ολοένα και πιο συνδεδεμένος και πολυπολιτισμικός, η διαφορετικότητα δεν είναι πλέον απλώς μια περιφερειακή πτυχή, αλλά ένας καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία και τη βιωσιμότητα των οργανισμών και των επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της Πολιτείας, Θεσμών και Φορέων, καθώς και κορυφαία στελέχη από εταιρίες με αποδεδειγμένη δράση στον πυλώνα της συμπερίληψης και της διαφορετικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Γενική Γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δρ. Ζέφη Δημαδάμα,  έδωσε το παρόν και απηύθυνε χαιρετισμό στο ακροατήριο τονίζοντας πως « η αποδοχή της διαφορετικότητας αποτελεί καίριο στοιχείο για την επιτυχία των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη των κοινωνιών. Αναγνωρίζοντας και αξιοποιώντας τη διαφορετικότητα, δημιουργούμε πιο ανοιχτές, δυναμικές και ευημερούσες κοινότητες και επιχειρήσεις που μπορούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου, κάτι που το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας έχει σαν πρωταρχικό στόχο και προάγει ».

Στόχος του Συνεδρίου αποτέλεσε η ανάπτυξη συγκεκριμένων θεματικών που άπτονται της διαφορετικότητας, ώστε το κοινό να έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με το μέλλον των επιχειρήσεων και να εμπνευστεί από στρατηγικές που έχουν ξεχωρίσει ως οι βέλτιστες στο ελληνικό, αλλά και διεθνές επαγγελματικό περιβάλλον.

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  

                                                                                                            

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο