Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ» των ιδιοκτητών κατοικιών στους Δήμους Ιωαννιτών, Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου

Η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος «ΚΑΛΥΨΗ» καλεί τους ιδιοκτήτες κατοικιών που βρίσκονται στα διοικητικά όρια των Δήμων Ιωαννιτών, Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης  και Παλαιού Φαλήρου και είχαν διατεθεί για τη στέγαση αιτούντων διεθνή προστασία στο πλαίσιο του προγράμματος «ESTIA II» και του προγράμματος «ESTIA 2021», να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής.

Για τον Δήμο Ιωαννιτών, η αίτηση υποβάλλεται έως την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, είτε σε έντυπη μορφή στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Ιωαννιτών (ταχυδρομική διεύθυνση: Κρυστάλλη 3, Τ.Κ. 45444, Ιωάννινα), είτε σε ηλεκτρονική μορφή στο e-mail: protocollo@ioannina.gr

Για τους υπόλοιπους Δήμους, η αίτηση υποβάλλεται σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, έως την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 ως ακολούθως:

 

Δήμος

 

Ταχυδρομική Διεύθυνση Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου
Δήμος Αγίου Δημητρίου Ξενοφώντος 10,

ΤΚ 173 43, Άγιος Δημήτριος

 

ky@dad.gr

Δήμος Αλίμου Αριστοτέλους 25, ΤΚ 17455, Άλιμος  

kentro.koin@alimos.gr

Δήμος Καλλιθέας Ελ. Βενιζέλου 273 και Σόλωνος 133, Τ.Κ. 17674, Καλλιθέα  

tmima_pronoias@kallithea.gr

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου Μιαούλη 60, Μοσχάτο tkm@0144.syzefxis.gov.gr
Δήμος Νέας Σμύρνης Ανδριανουπόλεως 18, T.K 17124, Νέα Σμύρνη kpns@neasmyrni.gr
Δήμος Παλαιού Φαλήρου Αγίου Αλεξάνδρου 75 Α (1ος όροφος),

Τ.Κ. 17561, Παλαιό Φάληρο

eleni.papadopoulou@palaiofaliro.gr

natasa.papakonstantinou@palaiofaliro.gr

 

Η υποβολή της αίτησης συνοδεύεται από:

α. Υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη, ότι το ακίνητο πληροί τα ως άνω κριτήρια, είναι έτοιμο προς χρήση και δεν φέρει πραγματικό ελάττωμα. Ο οικείος Δήμος δύναται μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών του να προβαίνει σε δειγματοληπτικούς ελέγχους πριν τη μίσθωση των ακινήτων.

ΑΙΤΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ

β. Αντίγραφο ηλεκτρονικού μισθωτηρίου με τον Φορέα υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΤΙΑ.

Σε περίπτωση που κάποιος ιδιοκτήτης επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα με περισσότερα του ενός ακίνητα, αρκεί η υποβολή μιας αίτησης, στην οποία θα περιλαμβάνονται τα στοιχεία όλων των ακινήτων.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο